Consultanta in investitii

AAAAAA

Fie ca sunteti un nou investitor care intentioneaza sa intre pe piata imobiliara industriala  romaneasca sau un investitor / dezvoltator care intentioneaza extinderea  afacerii sale, echipa noastra dedicata de investitii va va oferi nu numai date financiare, ci mai degraba o perspectiva detaliata asupra pietei. A aduce un plus de valoare durabila pentru clientii nostri este unul dintre obiectivele principale ale companiei noastre. Investitiile in dezvoltari pentru productie, depozitare si logistica necesita o multime de cunostinte aprofundate si intelegerea conditiilor pietei locale. Expertii JLL in investitii va vor sfatui in  fundamentarea deciziilor, deoarece - in special in cazul investitiilor imobiliare - nu este vorba doar de deciziile luate, dar si ce rezulta din acestea.

Indiferent daca luati in considerare vanzarea sau achizitia unui singur activ sau a unui portofoliu vast de investitii imobiliare, profesionistii nostri folosesc expertiza lor financiara sau imobiliara pentru a obtine pretul optim, o tranzactie rapida si certitudinea incheierii acesteia.

Specialistii nostri in vanzarea proprietatilor imobiliare vor  stabili rapid valoarea unui activ, o vor promova eficient si vor obtine rezultatele optime. Veti avea acces neegalat la mii de surse internationale de capital, deoarece avem suportul colegilor nostri la nivel global pentru a prezenta proprietatea sau portofoliul Dvs. catre investitori.

Pe partea de achizitie a activelor imobiliare, reprezentam cumparatorii in toate etapele procesului de cumparare, de la stadiul de consiliere in selectarea si localizarea proprietatilor, pana la identificarea oportunitatilor potrivite si due diligence. Vei profita de cunostintele noastre legate de piata locala si persoanele de contact de pe pietele imobiliare de capital din intreaga lume, precum si de experienta noastra aprofundata in stabilirea strategiei pentru proprietati imobiliare comerciale, inchiriere si management. Acest lucru inseamna o perspectiva panoramica din punct de vedere al plusului de valoare, rezultat din variantele de utilizare optima a proprietatii – fara a mai mentiona luarea pulsului pietei in orice moment in timp real, oriunde in lume.

Serviciile de consultanta in investitii cuprind:

01.  Furnizarea celor mai recente informatii privind economia romaneasca si piata avand ca fundamentare:

Cercetari de piata

Date statistice

Analiza competitiei

 Baza de date a tranzactiilor

Prezentarea preturilor de vanzare a proprietatilor, a chiriilor si a tendintelor de evolutie

Previziuni de piata 

02. Prezentarea ofertelor si a oportunitatilor interesante de investitii.

03.  Compararea activelor din punct de vedere al amplasamentului si evaluarea acestora.

04. Definirea strategiei de investitii in privinta închirierii si a vanzarii.

05.  Consultana cu privire la planurile de dezvoltare a terenurilor si a proiectarii cladirilor.

06. Due diligence (audit tehnic) al terenurilor si al proprietatilor premergator vanzarii.

07. Indentificarea de co-parteneri pentru achizitii.

08.  Consultanta pe parcursul intregului proces de vanzare.

 

 

Functie disponibila dupa autentificare
Trimite pagina unui prieten:
Email Prieten:
*
Email-ul tau:
*
Comentarii: