Identificarea de terenuri pentru investitii sau achizitii

AAAAAA

 

Sunteti in cautare de oportunitati de investitii interesante, cu o valoare durabila? Care regiune din Romania are cel mai mare potential de investitii neexploatat? Echipa JLL specializata in achizitia de terenuri industriale asista investitorii si companiile care se extind pentru a identifica terenuri disponibile, care sunt preturile, ce autorizatii sunt necesare si modul in care acestea pot fi obtinute. Noi suntem aici pentru a va sprijini in mod activ sau pentru a va reprezenta cel mai bine interesele in negocierile cu proprietarii de terenuri si autoritatile, in scopul de a obtine documentele necesare, de a comasa parcele individuale vecine intr-o unitate perfecta si pentru a analiza parametrii urbanistici si aspectele financiare.

Vom aduna, in mod sistematic, toate informatiile necesare si va vom prezenta un pachet complet de informatii concise, intr-un format accesibil, cu optiunile disponibile  si pasii urmatori. In cooperare cu echipa de Project & Development Management a Jones Lang LaSalle, ne vom ocupa, de asemenea, de partea de proiectare, de planuri, utilitati si due diligence pentru proiectul dumneavoastra.

Indiferent daca sunteti interesat de un “greenfield” ori de un „brownfield” intr-o zona industriala consacrata, in cazul in care planificati o dezvoltare standard sau constructie la cerere pentru a extinde afacerea Dvs. intr-o locatie dorita – gratie experientei noastre si a accesului la o baza de date extinsa de terenuri in Romania – va vom oferi servicii de consultanta de neegalat in oricare dintre aceste domenii.

Terenuri de vanzare pentru investitii
Functie disponibila dupa autentificare
Trimite pagina unui prieten:
Email Prieten:
*
Email-ul tau:
*
Comentarii: