Reprezentarea exclusiva a chiriasilor

AAAAAA
 
 
Sunteti in cautarea unui nou spatiu pentru a va extinde afacerea? Sunteti de parere ca platiti o chirie prea mare? Doriti sa negociati conditii de inchiriere mai bune cu proprietarul? Sunteti nehotarati daca trebuie sau nu sa va mutati? Doriti sa conduceti o retea de distributie mai eficienta din punct de vedere al costurilor? Suntem aici sa va asistam.
 
Echipa noastra cu experienta va folosi cunostintele sale ample asupra pietei imobiliare industriale romanesti pentru a va reprezenta cel mai bine interesele. JLL este gata sa analizeze nevoile dumneavoastra actuale, optiunile disponibile (riscuri si costuri), si va va ajuta sa proiectati strategia proiectului. Veti obtine nu numai o perspectiva cuprinzatoare (dar concisa) asupra pietei in privinta specificatiilor care se potrivesc criteriilor dvs. de selectie, dar, de asemenea, o analiza financiara detaliata. Prin crearea mediului concurential necesar pentru a obtine cei mai buni termeni de inchiriere, vom sprijini in mod activ, vom coordona sau reprezenta doar chiriasii in negocierile cu proprietarii. Scopul final al serviciilor de reprezentare exclusiva a chiriasilor include, de asemenea, furnizarea de consultanta juridica prin intermediul companiilor partenere.
 
Colaborand in mod constant cu echipa noastra de Project Management, noi oferim clientilor nostri o analiza a aspectelor tehnice, a standardelor utilizate in constructii,  proiectarea si evaluarea necesarului de spatiu si servicii de monitorizare a lucrarilor (indiferent daca decideti dezvoltarea unei cladiri noi, o constructie la cerere tip „build-to suit” sau renovarea spatiului actual).
 
Procedura generala in cazul serviciilor noastre de reprezentare exclusiva a chiriasilor include urmatoarele etape:
 
Functie disponibila dupa autentificare
Trimite pagina unui prieten:
Email Prieten:
*
Email-ul tau:
*
Comentarii: