Terenuri de vanzare pentru investitii

AAAAAA

Departamentul industrial al Jones Lang LaSalle va va asista in vanzarea cu succes a terenurilor pentru producţie, depozitare sau dezvoltari logistice. Putem vinde terenuri de tip greenfield, brownfield, terenuri cu sau fara proiecte planificate, cu sau fara infrastructura dezvoltata sau terenuri pentru extindere in vecinatatea parcurilor industriale existente.

In calitate de reprezentant al vanzatorului, serviciile noastre de consultanta includ:

 
ANALIZA TERENULUI

A cunoaste ceea ce vindem este cheia unei tranzactii de succes. Expertii nostri vor identifica şi analiza indicatorii urbanistici si contextul general al terenului (localizarea, accesul Ai infrastructura pentru diferite tipuri de vehicule, parametrii urbanistici, utilitatile si dezvoltarile existente - daca sunt disponibile).  

 
PREGATIREA STRATEGIEI DE VANZARE

Alegerea strategiei potrivite poate accelera întregul proces. De aceea noi ne pregătim, sugerăm şi discutăm modalităţile cele mai eficiente de abordare a procesului de vânzare împreună cu proprietarul proprietăţii, evaluând preţului activului şi justificarea acestuia, pornind de la analiza pieţei şi toţi ceilalţi factori în legatură cu terenul.

 
PROMOVAREA VANZARILOR

In calitate de partener stategic, vom angaja contactele noastre cheie si toate resursele pentru a  identifica cumparatori in mod rapid si eficient. Proprietatea Dvs. de vanzare va fi promovata, de exemplu, prin postarile pe website, campanii telefonice, campanii de marketing electronic  sau suporturi publicitare pe proprietate.

 
NEGOCIEREA PRETULUI DE VANZARE

Etapa finala inainte de semnarea contractului este aceea in care intervin negociatorii nostri, pentru a-si folosi cunostintele lor si experienta îndelungata in favoarea Dvs. Actionand in numele vanzatorului, echipa JLL se va ocupa de negocierea pretului de vanzare, coordonarea negocierilor juridice privind termenii finali, inclusiv executarea tranzactiei. 

Functie disponibila dupa autentificare
Trimite pagina unui prieten:
Email Prieten:
*
Email-ul tau:
*
Comentarii: