Cautare teren

AAAAAA

Pentru a intalni cerintele clientilor nostri, Departamentul Industrial al Jones Lang LaSalle a extins scopul serviciilor aduse prin consultanta in cautarea de terenuri pentru investitii. Oferta noastra este directionata atat catre depozite si dezvoltatori industriali, cat si catre investitori individuali.

Pentru investitorii care planifica sa cumpere teren pentru investitii, noi putem veni cu o baza de date extinsa de terenuri interesante, disponibile pe piata. In functie de nevoile clientului, ne orientam catre terenuri care au parametri specifici. Cooperam cu autoritatile locale si analizam disponibilitatea de terenuri, luand in calcul si terenurile in posesia statului. Cunoastem foarte bine disponibilitatea de terenuri in Zonele Speciale Economice din Romania.

Expertii specializati in achizitia de terenuri pregatesc informatiile despre utilizarea terenurilor, planurile de dezvoltare locale, utilitatile disponibile, precum si documentatiile despre proprietate.

In cooperare cu Departamentul de Project Management al Jones Lang LaSalle, putem pregati auditul tehnic in detaliu al unui teren, in functie de cerintele clientului. In cooperare cu departamentul de inchiriere a depozitelor, ne orientam catre terenuri pentru constructie a unitatilor de tip BTS (cladiri customizate si construite la cerere). Selectia terenului este cheia catre succesul unei asemenea tranzactie de inchiriere.

Un element indispensabil al serviciilor noastre este consultanta in pretul terenurilor, impreuna cu negocierea preturilor celor mai mici, in numele clientului.

Functie disponibila dupa autentificare
Trimite pagina unui prieten:
Email Prieten:
*
Email-ul tau:
*
Comentarii: